Klubbens historie
Svendborg Admirals opstod i 2002 efter en stiftende generalforsamling hvor navn og ønsker om klubbens fremtid blev grundlagt. Man valgte navnet for at have en tilknytning til det Sydfynske og den maritime historie der har formet Svendborg og gjort den til den by den er i dag.
De første træninger foregik i cowboybukser og hjelme fra midt 90'erne, men kimen for det stærke sammenhold og kærligheden til sporten var lagt.
I 2004 deltog klubben i den første turnering.


Fra klubbens start har det sociale og lysten til fællesskabet altid været det der har drevet klubben, og gjort den til et samlingssted for alle der havde interesse for football. Siden starten er vi kommet langt og vi har som den eneste klub i det Sydfynske udøvere fra Ringe, Nyborg, Faaborg og Rudkøbing men den største del af spillerne kommer dog fra Svendborg.
De sidste 3 år har vi været i en genopbygningsfase og har med nye tiltag valgt at fokuserer kraftigt på ungdommen, da Svendborg er en by som mange fraflytter når de er færdige med ungdomsuddannelser har klubben valgt at fokuserer på de yngre rækker og dermed også udviklingen af talenter der kan gøre sig i de Europæiske ligaer samt ønsket om en tur til USA på Highschool eller College.
Grundet det store fokus har vi set en enorm tilgang af spillere i alderen 8-14 år samt 16-19 år, der ellers er en gruppe der forsvinder ud af sportsforeninger. At vi har en kurve der går den anden vej skyldes til dels klubbens og bestyrelsens store arbejde men også det faktum at vi har et samarbejde med Svendborg Efterskole og derved en Amerikansk træner der har erfaring som professionel både i USA og Europa.
Vi er klubben hvor Hjalte Froholdt startede med at spille i en alder af 8år. han var den mindste på banen men det stoppede ham ikke. I dag er han professionel football spiller i NFL i USA

For at give en kort forklaring på hvor stort det er, så er der ca. 1 million amerikaner der spiller football i skolen, ud af dem får ca. 78.000 mulighed for at spille på universitetet, ud af dem bliver ca. 1.2% valgt til at spille i NFL altså ca. 930 personer ud af 1.000.000 så vi er ret stolte af Svendborg Admirals og det som vores træner og frivillige der har gjort muligt.